ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Σε κάθε παραγγελία που γίνεται μέσω διαδικτύου η τιμή των προϊόντων είναι η αναγραφόμενη.
Στις τιμές που βλέπετε σε κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α 24%. Μέχρι την πλήρη εξόφληση του τιμήματος τα εμπορεύματα παραμένουν στην αποθήκη μας.
Οι τρόποι πληρωμής που διαθέτουμε είναι οι ακόλουθοι:

Μετρητά μέσω αντικαταβολής

Πληρώνετε στον υπάλληλο της μεταφορικής αφού παραλάβετε το δέμα σας. Το ποσό που θα πρέπει να πληρώσετε αναφέρεται στο ανάλογο πεδίο στην παραγγελία σας. Υπάρχει επιπλέον χρέωση με αντικαταβολή 2.00€ μέσω SPEEDEX, ACS.

Τραπεζική κατάθεση

Μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα που αντιστοιχούν στην παραγγελία σας σε μια από τις προτεινόμενες τράπεζες. Οι λογαριασμοί εμφανίζονται κατά τη στιγμή της παραγγελίας. Για να ολοκληρωθεί η αποστολή παραγγελία παρακαλούμε να μας αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης.

Τραπεζικoi λογαριασμοί

EUROBANK IBAN: GR0602602500000090201044568 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΕΥΓΕΝΙΑ ΔΟΦΟΥΔΗ

ΕΘΝΙΚΗ  IBAN: GR4401103370000033700728778 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΕΥΓΕΝΙΑ ΔΟΦΟΥΔΗ

ΠΕΙΡΑΙΩΣ IBAN: GR0901722410005241099621864 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΕΥΓΕΝΙΑ ΔΟΦΟΥΔΗ

*Σε περίπτωση μεταφοράς χρημάτων από τρίτη τράπεζα προς τον οποιοδήποτε από τους παρακάτω λογαριασμούς τα έξοδα και των δύο τραπεζών (τράπεζα αποστολέα-τράπεζα παραλήπτη) θα πρέπει να επιβαρύνουν τον εντολέα και κατά την διαδικασία καταχώρισης του εμβάσματος να κάνει την επιλογή στην επιβάρυνση εξόδων την ένδειξη “OUR”.

Πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα

Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε με την κάρτα σας διαμέσου του ασφαλούς συστήματος πληρωμών της τράπεζας Eurobank. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και απολύτως ασφαλής.

Πληρωμή στο κατάστημα

Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε και να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας από το φυσικό μας κατάστημα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Όλες οι παραγγελίες μας αποστέλλονται πανελλαδικά με κούριερ. Συνεργαζόμαστε με την εταιρία SPEEDEX και την ACS.  Για οποιοδήποτε λόγο μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά για να σας ενημερώσουμε για το χρόνο παράδοσης των προϊόντων.

Το κόστος αποστολής είναι:

SPEEDEX

  • Για αποστολές σε χερσαίους και νησιωτικούς προορισμούς με συνολικό βάρος έως 2 kg τα μεταφορικά κόστη είναι 2,50 €. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 0,60 €.
  • Για αποστολές σε δυσπρόσιτες περιοχές με συνολικό βάρος έως 2 kg τα μεταφορικά κόστη είναι 2,50 €. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,10 €.

ACS COURIER

  • Για αποστολές σε χερσαίους προορισμούς με συνολικό βάρος έως 2 kg τα μεταφορικά κόστη είναι 2,50 €. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 0,80 €.
  • Για αποστολές σε νησιωτικούς προορισμούς με συνολικό βάρος έως 2 kg τα μεταφορικά κόστη είναι 2,50 €. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 0,9 €.
  • Για αποστολές σε δυσπρόσιτες περιοχές με συνολικό βάρος έως 2 kg τα μεταφορικά κόστη είναι 4,00 €. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,00 €.

Για αγορές άνω των 29,70 ευρώ τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Οι πελάτες κατά την παράδοση της παραγγελίας οφείλουν να ελέγχουν το άθικτο της συσκευασίας. Κατεστραμμένα ή αλλοιωμένα προϊόντα δεν θα πρέπει να παραλαμβάνονται.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ: ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΪΟΝ - ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Στην περίπτωση που έγινε κάποιο λάθος από τη μεριά μας και το προϊόν είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε ή εάν το προϊόν που παραλάβατε διαπιστώσετε ότι έχει κάποιο ελάττωμα , μπορείτε να το επιστρέψετε εντός (14) ημερολογιακών ημερών από την αγορά του χωρίς χρέωση μεταφορικών. Η επιστροφή του προϊόντος, σε αυτή τη περίπτωση, μπορεί να γίνει μόνο όταν το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και με άθικτη συσκευασία. Επίσης σε περίπτωση που επιθυμείτε να υπαναχωρήσετε της αγοράς του προϊόντος, θα πρέπει αυτό να γίνει εντός (14) ημερολογιακών ημερών από την αγορά, να είναι άθικτη η συσκευασία και το προϊόν για να γίνει δεκτό το αίτημα υπαναχώρησης. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Σημειώνεται ότι περιπτώσεις όπου το επιστρεφόμενο προϊόν δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση δεν μπορεί να επιστραφεί. Τέλος θα πρέπει να γίνει σαφές ότι αν το προϊόν που έχετε παραγγείλει αφορά την custom υπηρεσία μας σχεδίαση θήκης, τότε δεν γίνεται να επιστραφεί λόγω του ότι το προϊόν δημιουργήθηκε αποκλειστικά για εσάς. Ο μόνος λόγος επιστροφής του είναι εάν διαπιστωθεί κατασκευαστικό λάθος από την πλευρά μας.