Χρησιμοποίησε όποια φωτογραφία θέλεις ή κάποιο από τα πολλά πρότυπα σχέδια που διαθέτουμε.

Μόνο με 9,90€ φτιάξε τη δική σου μοναδική θήκη όπως την φαντάζεσαι!

Apple-logo_5000x5000

Black-Logo-Samsung_150x150

Xiaomi_Logo_2019_5000x5000

Huawei-Logo_5000x5000

realme

Προδιαγραφές Custom Θήκης

1.

Θήκη από διάφανη ενισχυμένη σιλικόνη με πάχος 1.5mm..

για μεγαλύτερη προστασία του κινητού και κάλυμμα στις κάμερες στο μεγαλύτερο ποσοστό των θηκών μας.

2.

Πρόσβαση σε όλες τις θύρες και πλήκτρα του κινητού σας..

εφαρμόζει άψογα στο κινητό ενώ επιτρέπει την πρόσβαση σε όλες τις θύρες και τα πλήκτρα.

3.

Ανθεκτική σε πτώσεις και κραδασμούς..

η κομψή θήκη από ανθεκτική σιλικόνη, αγκαλιάζει περιμετρικά τη συσκευή ώστε να απορροφά τους κραδασμούς

Η δημιουργία της δικής σας θήκης τηλεφώνου με τις φωτογραφίες και το κείμενό σας είναι ο καλύτερος τρόπος για να φτιάξετε ένα πρωτότυπο αξεσουάρ για τον εαυτό σας ή για κάποιον άλλο.

Στο thiki-mania.gr μπορείτε να σχεδιάσετε τη δική σας θήκη τηλεφώνου με το γρήγορο και εύκολο εργαλείο προσαρμογής μας. Αυτό το εργαλείο σχεδίασης σάς επιτρέπει να ανεβάσετε την φωτογραφία σας, να προσθέσετε το όνομά σας, τα αρχικά σας ή οποιεσδήποτε σημαντικές ημερομηνίες για εσάς. Ξεκινήστε να δημιουργείτε τη μοναδική σας προσαρμοσμένη θήκη τηλεφώνου σε χρόνο μηδέν!

Αν αναρωτηθήκατε ποτέ πού θα μπορούσατε να προσαρμόσετε την θήκη σας, τώρα ξέρετε! Πείτε αντίο στις παλιές και βαρετές θήκες τηλεφώνου και σχεδιάστε τις δικές σας σήμερα. Η διαδικασία είναι εύκολη και γρήγορη. Αφού επιλέξετε τη συσκευή μπορείτε να ξεκινήσετε τη μεταφόρτωση των φωτογραφιών σας. Εάν δεν αισθάνεστε πολύ έμπνευση σήμερα, μην ανησυχείτε! Μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε ένα από τα προκατασκευασμένα πρότυπά μας. Η αγαπημένη σας φωτογραφία είναι επίσης ένα υπέροχο δώρο.

Εάν πλησιάζουν γενέθλια ή επέτειος, δημιουργήστε ένα πρωτότυπο και στοχαστικό δώρο που πάντα κερδίζει! Ξεκινήστε να φτιάχνετε την προσαρμοσμένη θήκη του τηλεφώνου σας σήμερα και έχετε πάντα μαζί σας τις καλύτερες αναμνήσεις σας.

Οι προτάσεις μας