Θήκες κινητών

Γιατί οι custom θήκες κινητών είναι εξαιρετικά προϊόντα προώθησης!

Φτιάξε τη δική σου θήκη

Η επιτυχία της εταιρείας σας εξαρτάται από τη στρατηγική σας επιλογή των τακτικών πωλήσεων και μάρκετινγκ. Με το 80% των καταναλωτών να κατέχουν τουλάχιστον ένα διαφημιστικό προϊόν, οι επιχειρήσεις στρέφονται όλο και περισσότερο στα διαφημιστικά προϊόντα ως αποτελεσματικό μέσο διαφήμισης της επωνυμίας τους. Ωστόσο, δεν δημιουργούνται όλα τα διαφημιστικά στοιχεία ίσα. Ορισμένα προϊόντα, όπως προσαρμοσμένες θήκες τηλεφώνου, προσφέρουν μεγαλύτερη αξία, ορατότητα και μακροπρόθεσμη χρησιμότητα από άλλα. Ακολουθεί μια ματιά στις πολλές χρήσεις των προσαρμοσμένων θηκών τηλεφώνου και στους κορυφαίους 15 λόγους για τους οποίους οι προσαρμοσμένες θήκες τηλεφώνου είναι εξαιρετικά προϊόντα προώθησης.

Γιατί οι custom θήκες κινητών τηλεφώνων είναι τόσο υπέροχα διαφημιστικά προϊόντα;

Τα πλεονεκτήματα των custom θηκών κινητού εκτείνονται πολύ πέρα ​​από τη βιομηχανική ευελιξία τους. Οι custom θήκες τηλεφώνου είναι χρήσιμες, ιδιαίτερα ορατές, πρακτικές και διεθνώς ελκυστικές για τους καταναλωτές. Ο ανθεκτικός σχεδιασμός τους με χαμηλή συντήρηση τους δίνει επίσης ένα ξεχωριστό πλεονέκτημα έναντι των προϊόντων που παρουσιάζουν γρήγορα σημάδια φθοράς. Παρακάτω είναι οι 15 κορυφαίοι λόγοι για τους οποίους οι προσαρμοσμένες θήκες τηλεφώνων δημιουργούν εξαιρετικά προϊόντα προώθησης.

1) Υψηλή ορατότητα.

Οι προσαρμοσμένες θήκες τηλεφώνου είναι σαν μίνι διαφημιστικές πινακίδες που προωθούν συνεχώς την επωνυμία ή την εκδήλωσή σας. Με τους καταναλωτές να σηκώνουν τα κινητά τους τηλέφωνα κατά μέσο όρο 85 φορές την ημέρα, οι ευκαιρίες για προώθηση της επωνυμίας μέσω προσαρμοσμένων θηκών τηλεφώνου είναι σταθερές και απεριόριστες.

2) Διεθνής προσφυγή.

Οι προσαρμοσμένες θήκες τηλεφώνων χρησιμοποιούνται από κατόχους κινητών τηλεφώνων σε όλο τον κόσμο. Σε ορισμένες χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, η χρήση προσεγγίζει ή υπερβαίνει το 75%. Με πολλές εταιρείες να συνεχίζουν να επεκτείνονται στις παγκόσμιες αγορές, η διεθνής απήχηση των προσαρμοσμένων θηκών τηλεφώνων τις καθιστά ελκυστική επιλογή ως διαφημιστικό αντικείμενο.

3) Εξαιρετική χρησιμότητα.

Το 77% των καταναλωτών αναφέρουν τη χρησιμότητα ως τον κορυφαίο λόγο που επιλέγουν να διατηρήσουν ένα προϊόν προώθησης. Οι θήκες τηλεφώνων εξυπηρετούν έναν ξεχωριστό σκοπό και χρησιμοποιούνται σε συνεχή βάση καθημερινά από τους ιδιοκτήτες. Εκτός από την προώθηση της επωνυμίας, οι θήκες τηλεφώνων προσφέρουν προστασία της συσκευής και αποδεδειγμένα συμβάλλουν στην παράταση της μέσης διάρκειας ζωής ενός κινητού τηλεφώνου.

4) Χρησιμοποιείται παντού.

Η γοητεία των προσαρμοσμένων θηκών τηλεφώνου εκτείνεται πέρα ​​από τη χρησιμότητά τους στο πεδίο χρήσης τους. Θήκες τηλεφώνων εξυπηρετούν το σκοπό τους σχεδόν παντού – ακόμα και κάτω από το νερό! Η εμφάνιση των γραπτών μηνυμάτων και της αναζήτησης μέσω κινητού έχει αυξήσει τη χρήση τους σε παραδοσιακά απαγορευμένους χώρους, όπως τα ιατρεία και οι κινηματογραφικές αίθουσες. Υπάρχουν πολύ λίγα μέρη όπου οι καταναλωτές δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν ενεργά μια προσαρμοσμένη θήκη τηλεφώνου.

5) Μικρό, ελαφρύ σχέδιο.

Οι custom θήκες τηλεφώνου δεν ζυγίζουν περισσότερο από μερικές ουγγιές ή περίπου 100 γραμμάρια. Σε αντίθεση με τα βαρύτερα, πιο ογκώδη αντικείμενα, όπως κούπες και μπουκάλια, η ελαφριά κατασκευή των προσαρμοσμένων θηκών τηλεφώνου τα καθιστά ιδανική επιλογή για επιχειρήσεις που αναζητούν ένα μικρό, ελαφρύ διαφημιστικό αντικείμενο.

6) Εύκολο στην αποστολή.

Το μικρό μέγεθος και το χαμηλό βάρος των θηκών τηλεφώνων τα καθιστούν ελκυστικά και οικονομικά αποδοτικά από την άποψη της αποστολής. Καθώς πολλές επιχειρήσεις αποστέλλουν διαφημιστικά αντικείμενα σε άλλες πολιτείες και χώρες για εμπορικές εκθέσεις και συναντήσεις πελατών, η επιλογή προσαρμοσμένων θηκών τηλεφώνου για την προώθηση μιας επωνυμίας μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά χαμηλότερα έξοδα αποστολής. Είναι επίσης εύκολο να πιάσετε μια στοίβα από προσαρμοσμένες θήκες τηλεφώνου και να τις συσκευάσετε σε μια χειραποσκευή για αυτοσχέδια διανομή κατά τη διάρκεια επαγγελματικών ταξιδιών.

7) Οι χρήστες έχουν άμεση ικανοποίηση.

Όταν οι καταναλωτές λαμβάνουν μια προσαρμοσμένη θήκη τηλεφώνου, μπορούν να τη θέσουν σε χρήση αμέσως, ικανοποιώντας έτσι τις απαιτήσεις της γενιάς «Ακριβώς εδώ τώρα». Αυτή η άμεση ικανοποίηση που προσφέρουν οι προσαρμοσμένες θήκες τηλεφώνου έρχεται σε έντονη αντίθεση με τα μπλουζάκια ή τις κούπες καφέ, τα οποία συνήθως δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν αμέσως.

8) Οικονομικά αποδοτική.

Ενώ η τιμολόγηση για τις custom θήκες κινητού τηλεφώνου θα ποικίλλει ανάλογα με το στυλ και την ποσότητα, οι εταιρείες μπορούν να αναμένουν μια αρχική τιμή μόλις δύο δολαρίων ανά τηλέφωνο. Η δωρεάν γραφική σχεδίαση συχνά περιλαμβάνεται ως ευγένεια και οι πελάτες λαμβάνουν πιο ελκυστικές τιμές καθώς αυξάνουν το μέγεθος της παραγγελίας τους.

9) Εξαιρετικά προσαρμόσιμο.

Οι καταναλωτές διαφέρουν πολύ στις προτιμήσεις τους για θήκες κινητών τηλεφώνων. Μερικοί χρήστες προτιμούν τις σκληρές θήκες ενώ άλλοι προτιμούν θήκες gel, σκληρές θήκες ή θήκες τύπου πορτοφολιού. Η δυνατότητα εύκολης προσαρμογής των θηκών τηλεφώνου για την ικανοποίηση των προτιμήσεων των καταναλωτών τα καθιστά ένα εξαιρετικό προϊόν προώθησης.

10) Γρήγορος χρόνος κατασκευής.

Ο γρήγορος χρόνος διεκπεραίωσης είναι απαραίτητος, ειδικά για πολυάσχολους οργανισμούς που συμμετέχουν σε πολλές εκδηλώσεις. Οι προσαρμοσμένες θήκες τηλεφώνων μπορούν να κατασκευαστούν χύμα γρήγορα για να καλύψουν τις ανάγκες μιας εταιρείας που είναι ευαίσθητες στο χρόνο. Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν σε εμπορικές εκθέσεις και ειδικές εκδηλώσεις μπορούν να παραγγείλουν εκατοντάδες ή χιλιάδες προσαρμοσμένες θήκες τηλεφώνου και μπορούν να περιμένουν να λάβουν την ολοκληρωμένη παραγγελία τους εγκαίρως για την επερχόμενη έκθεση, ειδική εκδήλωση ή ετήσια συνάντηση.

11) Εξαιρετική αντοχή.

Η ανθεκτικότητα των προσαρμοσμένων θηκών τηλεφώνου συμβάλλει στη μακροπρόθεσμη χρησιμότητα και αποτελεσματικότητά τους ως διαφημιστικό αντικείμενο. Ακόμα κι αν ένας καταναλωτής αποφασίσει να αλλάξει σε μια νέα θήκη τηλεφώνου, υπάρχει 63% πιθανότητα ο καταναλωτής να τη μεταβιβάσει σε άλλο άτομο, επεκτείνοντας έτσι την προωθητική ισχύ της θήκης τηλεφώνου.

12) Φιλικό προς τα ταξίδια.

Οι custom θήκες τηλεφώνου είναι αρκετά μικρές ώστε να χωρούν στην τσέπη ή την τσάντα σας, καθιστώντας τις να τις παίρνετε εύκολα παντού μαζί σας. Το μικρό τους μέγεθος και η καλοήθης κατασκευή τους τα καθιστούν ιδανικό διαφημιστικό αντικείμενο για προβολή σε διεθνείς εμπορικές εκθέσεις. Οι καταναλωτές μπορούν εύκολα να ανακτήσουν τα διαφημιστικά αντικείμενα και να τα μεταφέρουν αβίαστα μέσω της ασφάλειας του αεροδρομίου χωρίς να ανησυχούν μήπως παραβιάσουν περιορισμούς μεγέθους ή άλλες οδηγίες.

13) Ένα επαναχρησιμοποιήσιμο σχέδιο.

Εάν τα διαφημιστικά προϊόντα είναι επαναχρησιμοποιήσιμα, ο μέσος καταναλωτής θα τα διατηρήσει για πάνω από έξι μήνες. Σε αντίθεση με τα διαφημιστικά είδη μιας χρήσης, όπως οι μέντες, τα ποτήρια μιας χρήσης και τα περιτυλίγματα τροφίμων, οι προσαρμοσμένες θήκες τηλεφώνου προσφέρουν αξία επειδή εμπίπτουν στην κατηγορία των επαναχρησιμοποιούμενων και έχουν μεγαλύτερη μέση διάρκεια ζωής.

14) Ασφαλής κατασκευή.

Οι custom θήκες τηλεφώνου προσφέρουν ασφάλεια στους καταναλωτές που έχουν μικρά παιδιά και κατοικίδια στο σπίτι. Δεν είναι κατασκευασμένα με τοξικά υλικά και δεν υπάρχουν μικρά εξαρτήματα που μπορούν να αποκολληθούν και να καταποθούν από νήπια ή ζώα.

15) Εύκολο στη συντήρηση.

Οι θήκες τηλεφώνων συντηρούνται εύκολα και διατηρούνται καθαρές. Είναι αρκετά ανθεκτικά σε βρωμιές και γρατσουνιές. Μπορούν να καθαριστούν με ένα υγρό πανί και μερικές σταγόνες ισοπροπυλικής αλκοόλης. Ο σχεδιασμός τους με χαμηλή συντήρηση τα καθιστά εξαιρετική επιλογή για άτομα που αναζητούν ένα φιλικό προς το χρήστη διαφημιστικό προϊόν. Η συντήρηση των μπλουζών και των κούπες, για παράδειγμα, απαιτεί ξέπλυμα ή πλύσιμο για να επαναχρησιμοποιηθούν. Τα μπλουζάκια είναι επιρρεπή σε συρρίκνωση, λεκέδες και τσαλακώματα, περιορίζοντας την ελκυστικότητά τους σε επιχειρήσεις και καταναλωτές που επιδιώκουν να αποφύγουν προϊόντα υψηλής συντήρησης.

Σαφώς, οι custom θήκες κινητών τηλεφώνων προσφέρουν μια σειρά από πλεονεκτήματα σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που αναζητούν έναν χρήσιμο, προσιτό τρόπο προώθησης της επωνυμίας ή του θέματός τους. Η εξαιρετικά υψηλή ορατότητά τους σε συνδυασμό με την πρακτικότητά τους καθιστούν τις προσαρμοσμένες θήκες τηλεφώνων μια εξαιρετική επιλογή για δώρα εμπορικών εκθέσεων, λανσαρίσματα προϊόντων και προσθήκες swag bag. Τέλος, ο ανθεκτικός σχεδιασμός τους με χαμηλή συντήρηση θα διασφαλίσει ότι θα αντέξουν στη δοκιμασία του χρόνου ως ένα αποτελεσματικό διαφημιστικό προϊόν.

Αφήστε μια απάντηση